Slätten snapshots
  • 30 okt 2021

Slätten snapshots

Sevedsplan Arrangör:
Skånes konstförening

Information om arrangemanget

Vad händer när du bara har en chans att ta en bild? Kan det du har omkring dig vara konst? Har du provat att fota med en engångskamera? Vad får plats i en bild och hur fotar man en känsla?

Med kluriga utmaningar och engångskameror hittar vi motiven och utforskar vår omgivning i en fotostafett! I workshopen finns det inga rätt eller fel – du är fotografen som fångar dina ögonblick!

Stafetten utgår ifrån Slättens fotostation på Sevedsplan. Du får en utmaning och ger dig iväg på ett fotouppdrag i området. För varje uppdrag tar du några bilder innan engångskameran lämnas vidare till nästa person.

Konstnärerna från Slätten hjälper till med tips och trix för hur du kan ta bilder på olika sätt. Bilderna kommer att visas i en fotoutställning i Seved sista helgen på höstlovet, 5–7 november.

Workshopen är drop-in och du kan själv välja om du vill vara med på ett eller flera uppdrag. Inga förkunskaper krävs. Välkommen att delta i Fotostafetten eller bara hänga och snacka foto och konst i Slättens fotostation på Sevedsplan!

Deltagande konstnärer

För mer info

skaneskonst.se
Kontaktperson: Janneke Schoene
janneke@skaneskonst.se