PIMPA EN BIL, BRODERA OCH MÅLA!
3 okt 2023 – 7 jan 2024

PIMPA EN BIL, BRODERA OCH MÅLA!

Ystads konstmuseum Arrangör:
Ystads konstmuseum

Information om arrangemanget

Teckna, klipp och klistra. Brodera på tyg, rita på tyg med oljekrita och textilpenna. Pimpa en bil både inuti och utanpå med det du skapar!

Konstnären Richard Johansson kallar projektet för MIN ATELJÉ, men det är din ateljé också. Här är du välkommen att skapa fritt på egen hand, hela familjen eller med en kompis.

Richard Johansson har gjort om Stora ateljén så som han vill ha den. Han har satt upp konstverk av andra konstnärer på väggarna, tavlor och träfigurer han vanligtvis har hemma i sin egen ateljé utanför Kivik. Här finns också olika loppisfynd och andra saker som han själv blir inspirerad av när han målar eller gör skulpturer. Han har till och med satt in en riktig bil i rummet! Fortsätt fylla ateljén med egna konstverk som du skapar på plats!

Vi målar på bilen med akrylfärg tisdagen 31 oktober—torsdagen 2 november kl. 13—15. Under höstlovet kommer en pedagog från konstmuseet vara på plats.

MIN ATELJÉ pågår 3 oktober 2023—7 januari 2024. Se Ystads konstmuseums hemsida för öppettider: www.ystad.se/kultur/ystads-konstmuseum/

 

Deltagande konstnärer

För mer info

ystad.se 0411-577285
Kontaktperson: Madelene Oldeman
madelene.oldeman@ystad.se 0709-477720