Hur gör framtida djur?
  • 30 okt 2023

Hur gör framtida djur?

Kulturhuset Björnens trädgård Arrangör:
Åstorps kommun/Konst

Information om arrangemanget

Åstorps konsthall bjuder in till en skulptural graffittiworkshop!

Kan det vara så att det finns nya djurarter på vår jord om femtusen år? Kommer forskare skapa djur som äter upp all plast och skräp? Vi har ännu inte uppfunnit en tidsmaskin, men genom fantasin kan vi förflytta oss genom tid och rum, speciellt om vi gör det ihop. Tillsammans med konstnärerna Kim Demåne och Ossian Theselius pratar vi om framtiden och skapar framtidsdjur med skulptural graffitti!

Ossian Theselius och Kim Demåne är konstnärer, baserade i Malmö. De har en bakgrund i gatukonst och är en del av konstnärskollektivet Sewdio Seved.

Workshopen äger rum måndagen den 30 oktober kl. 10–12.00 i Kulturhuset Björnens trädgård (Trädgårdsgatan 1, 265 33, Åstorp).

Workshopen riktar sig till dig som är 10–16 år.

Begränsat antal platser. Föranmäl dig eller ditt barn senast den 27/10 genom att mejla till: konst@astorp.se

Tänk på att arrangemanget är utomhus, vi klär oss i oömma kläder efter väder!

 

Mer om konstnärerna:

Ossian Theselius arbetar med konstuppdrag i många olika tekniker. Huvudsakligen i sin hemstad Malmö, men har även gjort muralmålningar runtom i världen – bland annat i USA, Marocko, Mexiko och Indien.

Kim Demåne är verksam inom muralmålning, teckning, animation och skulptur.  Han är baserad i Malmö och målar portaler till sitt universum i det offentliga rummet.  Såväl hemma i Sverige men även flera olika länder i Skandinavien, Europa, Afrika, Sydamerika och USA.

Deltagande konstnärer

För mer info

astorp.se 042-64226
Kontaktperson: Jenny Kalliokulju
jenny.kalliokulju@astorp.se 042-64226