Streetcorner sätter färg på Simrishamn
  • 1 nov 2021
  • 2 nov 2021
  • 3 nov 2021
  • 4 nov 2021
  • 5 nov 2021

Streetcorner sätter färg på Simrishamn

Skeppet, Marint Centrum Arrangör:
Kultur- och fritidsförvaltningen, Simrishamns kommun

Information om arrangemanget

Kom och skapa konst tillsammans med Streetcorner på ”Skeppet”, Marint Centrum!
Välkommen till en kreativ vecka med tillsammans med konstnärsgruppen Streetcorner under höstlovet på ”Skeppet” nere vid hamnen i Simrishamn. Vi kommer att ha konstworkshops, muralmålning och en utställning, allt på samma gång, för barn och unga (från tolv år och uppåt) och alla andra intresserade.

På väggen bredvid kajen under Marint Centrums balkong kommer en muralmålning på marint tema att skapas under höstlovet. Under handledning av Streetcorners duktiga konstnärer växer Simrishamns nya konstverk fram tillsammans med medskapande besökare. Väggmålningen kommer att utföras utomhus 3-5 november så varma kläder rekommenderas. Vi kommer att hålla till på en hamnkant så det är tolvårsgräns för att få vara med och måla. Måndag till tisdag skissar vi på muralmålningen och onsdag till fredag målar vi muralmålningen.

Streetcorner kommer under biennalen även att göra en konstutställning på ”Skeppet” med havet i fokus, öppen för samtal och kreativt skapande. Streetcorner tänker sig två delar där ena halvan är mer interaktiv och andra delen är ett showroom. Välkommen in!

Deltagande konstnärer

För mer info

simrishamn.se 0414-81 90 00
Kontaktperson: Österlens museum
osterlens.museum@simrishamn.se 0414-81 96 70