Time Travel Entertainment:  Millennium Star lip syncs for their life
  • 2 nov 2019
  • 3 nov 2019

Time Travel Entertainment: Millennium Star lip syncs for their life

Lorensborgs köpcentrum Arrangör:
Gallery Extra

Information om arrangemanget

 

Fiktiva resebyrån Time Travel invigde nya temporära skönhetssalongen Beauty med performance av Millennium Star. Skönhetssalongen erbjöd gratis Make-Over och avslappnande resa i Virtual Reality.

Millennium Star är konstnären Maria Norrmans dragpersona. På skönhetssalongen Beauty framträdde Millennium Star med utvalda låtar på olika språk som t.ex farsi, portugisiska, tyska och engelska. Millennium Star klär sig i olika stilar för varje låt. 

Time Travel och skönhetssalongen Beauty ingår i den fiktiva företagskoncernen Worldtrotters™ som är världens bästa VR-resebolagskoncern. Sedan 2018 har de erbjudit fiktiva reseupplevelser till flera hundra personer i både Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tjeckien.

Projektet drivs av Gallery Extra med stöd från Bästa Biennalen, MKB Fastighets AB och BoostHBG.

Maria Norrman arbetar med video och fotografi, i kombination med performance och kostym. Verken utforskar mötet mellan hennes och andra personers fantasier och föreställningar om ämnen som t.ex kön, krigshistoria och sexualitet. Norrman föddes 1987 och tog masterexamen från Malmö konsthögskola 2013.

www.marianorrman.net

Deltagande konstnärer

För mer info

bastabiennalen.se
Kontaktperson: Isabel Rescala
isabel.rescala@ystad.se +46(0)704-94 85 83