Bästa Biennalen TILL
TOPPEN
Öppna Stäng

Här kan du se vad som är på gång!

Nyfiken på att bli arrangör? Klicka här
 

Kalender

19/10
Bästa Biennalens invigning kl 12- 14

Nu är det äntligen dags för Bästa Biennalens konstbiennal igen!

Lördagen den 19:e oktober kl. 12-14 öppnar vi officiellt årets konstbiennal med vår invigning på Moderna Museet i Malmö.

På plats finns Tattuveringsstudion med konstnärerna Lisa Ewald och Emma Philipson där barn och vuxna kan få supersnygga motiv ritade på kroppen. Lisa och Emma har tidigare satt upp sin studio på Malmöfestivalen och Åvallafestivalen, och köerna var långa!

Alla deltagare kan också göra egna knappar med motiv i vår knappverkstad. Vi bjuder på gratis saft och kakor till alla barn, och det finns kaffe att köpa till alla vuxna.

Invigningstalare är Jenny Grönvall, projektledare för Bästa Biennalen och Cristina Glad, 1:e vice ordförande i Kulturnämnden, Region Skåne.

11/11
Konferensdag ”Konstförmedling i förändring- Effekter och konsekvenser”

Varmt välkomna till Bästa Biennalens konferensserie Konstförmedling i förändring som i år samarrangeras med Konstpedagogiskt nätverk i Skåne och Malmö Konsthall på temat Effekter och konsekvenser.

Plats: Malmö konsthall

Tid: kl. 9 – 16
Lunch: kl. 13 – 14

Konferensen vill öppna upp för samtal kring mätbarhet. Hur kan egentligen kulturutbud för barn och unga mätas för att sedan översättas till samhällsekonomiska termer? Med vilka verktyg? Vad syns och vad syns inte i dessa mätningar? Frågeställningarna som format konferensens tema är sprungna ur gemensamma tankar och erfarenheter samt ett behov av diskussion och kompetensutbyte kring vad det innebär att vara en målstyrd verksamhet.

Årets talare:

Sofia Lindström, Högskolan i Borås
Philippa Nanfeldt, Göteborgs konstmuseum
Per Möller, Malmö universitet

Klicka här för att komma till anmälan: ANMÄLAN