Öppna Stäng
Utställning

Vem är du?

Konstnär:
  • Ungdomar i Burlöv i samarbete med Elisabeth Moritz

Arrangör:
  • Kulturföreningen MedVind

VAD?

“Vem är du?” är en utställning av och med ungdomar från Burlöv som ställer ut sina självporträtt. Vi är så mycket mer än det som är direkt synligt och var och en av oss är unik. Familjens historia formar oss till stor del och vi bär alla en erfarenhet och kunskap grundad i denna bakgrund. Ungdomar i Burlöv har i samarbete med konstnären skapat självporträtt där jaget blir utvidgat till att innefatta familjeberättelsen - påhittad eller sann.

Varje ungdom har skapat ett individuellt verk på plexiglas som blir del av en större gemensam installation i Arlövs vackra teater. Vi utgår från ett självporträtt som vi sedan bildmässigt utvidgar med kollage av bilder, texter, dokument.

Om konstnären

Ungdomar i Burlöv i samarbete med Elisabeth Moritz

Utställningen är gjord av unga konstnärer i Burlöv under ledning av Elisabeth Moritz, som är konstnär verksam i Malmö. Elisabeth Moritz är utbildad på konstakademin i Paris och ställer ut i Sverige och internationellt. De senaste åren har hon arbetat med ett konstprojekt som handlat om familjens tyska bakgrund.

Om arrangören

Kulturföreningen MedVind

Kulturföreningen MedVind är verksam i Burlöv och Lund. Fokus är på kreativt skapande och spännande möten för alla. Barn och unga samarbetar med konstnärer och visa upp sin konst.

När?

  • 6 nov 13-16
  • 7 nov 13-16

Besöksinformation

Gratis inträde, ingen föranmälan krävs.
Försäljning av fika.
Gratis parkering framför teatern.
Buss nr 130 Från Malmö och Lund.

Tillgänglighet

Teatern är tillgänglighetsanpassad. Aktiviteten är lämplig för alla.

Var?

Arlövs Teater, Arlöv

Bolagsgatan 10, Arlöv

Kontaktinformation

Vid frågor kontakta Lone Bach Borius, Ordförande kulturföreningen MedVind. 0709- 289204 lonebachborius@gmail.com

Närliggande evenemang