Öppna Stäng
Performance

Upplevelsevandring

Konstnär:
  • Kollaborativet

Arrangör:
  • Inkonst

VAD?

"Jag är tid, jag är rum – en sinnlig upptäcktsresa" är en upplevelsevandring som har arbetats fram utifrån en nära samarbetsprocess med barn och pedagoger på Korrebäckens specialförskola i Malmö hösten 2019. Uttrycket är taktilt, visuellt och auditivt, helt utan ord. För barn och vuxna i alla åldrar med varierande språk och med olika förmågor.

Ljus, skuggor, speglingar, mjukt, hårt, skrovligt, kallt, varmt, tungt och luftigt i kroppens klanger. En upplevelsevandring i ett landskap där kroppen och rummet får hitta en egen rytm att andas tillsammans. Rum att utforska, röras vid, förundras av, förändras i och vibrera mot. Ett nära varande i ett förhöjt nu.

Om konstnären

Kollaborativet

Kollaborativet är en scenkonstgrupp baserad i Malmö som arbetar i gränssnittet mellan dans, performance och bild- och installationskonst.

Om arrangören

Inkonst

Inkonst är en mötesplats för scenkonst, musik, samtida konst och kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som spränger gränser, leker, utmanar och tar risker. Inkonst bjuder in publik och deltagare till kulturupplevelser som underhåller och gör livet värt att leva.

När?

  • 3 nov 10-11, 13-14
  • 4 nov 10-11, 13-14
  • 5 nov 16-11, 19-20
  • 6 nov 10-11, 13,14

Besöksinformation

10 platser / föreställning. Riktas mot barn och vuxna. Pris: 65kr. Biljetter på inkonst.com eller tickster.com.

Tillgänglighet

Lokalen är rullstollsanpassad och aktiviteten är lämplig för alla.

Var?

Inkonst , Malmö

inkonst,

Kontaktinformation

info@inkonst.com

Närliggande evenemang