Öppna Stäng
Familjevisning

Upplev skulpturparken på kvällen!

Konstnär:
  • Pedagogledd aktivitet

Arrangör:
  • Wanås Konst

VAD?

Vad händer i skulpturparken när det blir kväll? Hur ser konstverken ut i mörkret? Vi utforskar konstverken med ficklampor!

När mörkret faller samlas vi utanför konsthallens entré. Tillsammans ger vi oss ut i skulpturparken med ficklamporna redo för att undersöka hur konstverken ser ut när det blivit mörkt. Vi går tillsammans under hela turen. Ficklampsvisningen är främst för barn, max en modig och nyfiken vuxen per barn får följa med (vi ser gärna att syskon delar på en vuxen då antalet platser är begränsat).

Om konstnären

Pedagogledd aktivitet

Om arrangören

Wanås Konst

Wanås Konst är en internationell skulpturpark och ett centrum för konst och lärande som drivs av den ideella Stiftelsen Wanås Utställningar. Det finns idag 70 permanenta konstverk i samlingen.

När?

  • 2 nov 17.30-19
  • 3 nov 17.30-19

Besöksinformation

Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmälan till pedagogik@wanaskonst.se senast 1 nov.
Ficklampsvisningen är främst för barn, max en modig och nyfiken vuxen per barn får följa med (vi ser gärna att syskon delar på en vuxen då antalet platser är begränsat). Medtag egen ficklampa!

Tillgänglighet

Stigarna i parken ser ut på många olika sätt. Vissa är plana medan andra är kuperade. Det kommer att vara helt mörkt med undantag från ficklamporna.

Var?

Wanås Konst, Östra Göinge

Wanås Konst,

Kontaktinformation

Vid frågor kontakta pedagogik@wanaskonst.se eller ring 044-66071.

Närliggande evenemang