Öppna Stäng
Workshop

Tyck till och tryck till

Konstnärer:
  • Sofi Hagman
  • Lena Blohmé

Arrangör:
  • KKV Grafik Malmö

VAD?

Vill du sprida ett viktigt budskap? Eller ett citat eller ordspråk? Vill du leka med ord och bokstäver? Trycka text på en affisch eller en tygkasse?
Är du 18 år och uppåt? Då kan du komma och vara med på en av våra workshops. Tyck till och tryck till med bokstäver, ord och åsikter.

I denna workshop får du prova att med enkla trycktekniker trycka på tyg och papper. Du kan trycka en affisch med något viktigt du uttrycka eller trycka ett mönster eller text på en tygkasse som du kan använda. Du kanske har en gammal T-shirt som du vill pigga upp med ett budskap! Du får gärna ta med dig en T-shirt eller en bit tyg (t.ex. ett örngott) som du vill skapa något på, MEN det är absolut INGET KRAV att ha något med sig! Du kommer att få testa att trycka screentryck och att trycka med stenciler och stämplar i vår välutrustade grafik verkstad.

Om konstnärerna

Sofi Hagman

Sofi Hagman arbetar som konstnär, främst grafik i olika tekniker. Hon är bosatt i Lund och medlem i KKV Grafik i många år. Sofi har lång erfarenhet som pedagog inom skola och att leda workshops i olika grafiska tekniker.

Lena Blohmé

Lena Blohmé har varit medlem i KKV Grafik i många år. Lena har lång pedagogiskt erfarenhet av arbete inom skolan och med att leda workshops för olika åldersgrupper. Lena arbetar ofta med bokstäver, ord och upprepningar i sina tryck.

Om arrangören

KKV Grafik Malmö

KKV Grafik är en verkstad för professionella konstnärer som arbetar med grafik i olika former och tekniker.

När?

  • 31 okt 11, 14

Besöksinformation

Max antal platser per workshop 8 deltagare. Föranmälan krävs, mejla oss ditt namn och vilken workshop du vill delta i till kkvgrafik@telia.com
OBS: Bär oömma kläder då tryckfärger kommer att användas!

Tillgänglighet

Verkstaden ligger på plan 5 och hiss finns. Verkstaden är rullstols anpassad.
Då verkstaden har stora pressar och annan utrustning är våra workshopar inte lämpliga för yngre deltagare är 18 år+

Var?

KKV Grafik, Malmö

Västmanlandsgatan 1, 214 30 Malmö

Kontaktinformation

KKV Grafik har oftast personal på plats tisdagar, onsdagar och torsdagar. Då kan man nå oss på telefon 040 18 57 31. Får man inte tag på oss så går det bra att mejla oss kkvgrafik@telia.com så återkommer vi så snart vi kan.

Närliggande evenemang