Öppna Stäng
Workshop

Superdjur i ur och skur!

Konstnär:
  • Elizabeth Kettley Cronfalk

Arrangör:
  • Kalmar konstmuseum

VAD?

Kan en enkel teckning välta hus eller ta plats i låsta rum?
Kan vår fantasi rita sig in i höghus och skogar?

Konstnären Lilian Lindblad Domec ritade för att berätta om viktiga saker och visade att även flodhästar har något att säga!

Vad vill din teckning berätta om?

Efter en vandring i utställningen "Skrattet och Skärpan" med Lilian Lindblad Domec ritar vi tillsammans fram våra egna superdjur som ska få leva och gå omkring i utställningen. Vi kommer skapa våra superdjur i mitt i Lilians
teckningsvärld! Wow!
Vi skapar egen konst mitt i en konstutställning!

Om konstnären

Elizabeth Kettley Cronfalk

Elizabeth är utbildad på Ädellab, Konstfack, och använder olika tekniker såsom teckning, gravering, skulptur, video och ljud i sitt konstnärskap. Berättelser, minnen och den fysiska kroppen är centrala teman i hennes konst. Elisabeth har stor pedagogisk erfarenhet från arbete med Skapande Skola samt annan konstnärlig verksamhet för barn och unga.

Om arrangören

Kalmar konstmuseum

Kalmar konstmuseum är ett samtida konstmuseum, inriktat på att väcka och undersöka frågor som rör människors framtid och utmaningar. Vår pedagogiska verksamhet för barn, unga och vuxna är en central del i vårt program att förmedla konst och design.

När?

  • 4 nov 13-15
  • 5 nov 13-15

Besöksinformation

Ålder 4-8 år, Max 12 platser per workshop, fritt inträde, föranmälan sker till konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se senast 1 november

Tillgänglighet

Lokalen är rullstolsanpassad

Var?

Kalmar konstmuseum, Kalmar

kalmar konstmuseum,

Kontaktinformation

Veronica Lindblad
konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se

Närliggande evenemang