Öppna Stäng
Workshop

Sea of Sounds

Konstnär:
  • Studio See-daa

Arrangör:
  • Form/Design Center

VAD?

Tänk om det var enkelt att spela ett instrument? Tänk om det magiskt gick att göra fantastiska ljud av helt vanliga vardagsföremål? Tänk om du är en del av instrumentet? Med några enkla hjälpmedel och din egen kropp blir allt det här möjligt. Låt oss visa hur!

Med utgångspunkt i utställningen "Sea of Sounds" tar Studio See-daa er med på en ljudresa där vi utforskar teknologier som gör det möjligt att spela på helt vanliga vardagsföremål. Med hjälp av vår egen kropp och vad som helst som kan leda elektrisk ström undersöker vi olika material och hur de kan låta.

Om konstnären

Studio See-daa

Studio See-daa är ett fristående ljudkonstkollektiv som är verksamt i Skåne och undersöker samband mellan ljud och rum. Studio See-daa består av Hanieh Heidarabadi (arkitekt och formgivare) och Daniel Tjäder (kompositör och ljuddesigner).

Om arrangören

Form/Design Center

Form/Design Center är en plats för kunskap och inspiration inom form, design och arkitektur. I magasinsbyggnaden på Hedmanska gården ryms utställningar, kafé och butik kompletterat med workshops och föreläsningar.

När?

  • 2 nov 10-10.45
  • 4 nov 10-10.45

Besöksinformation

12 platser, 5 - 9 år. Obligatorisk anmälan till: maria@formdesigncenter.com. Workshopen är gratis.

Tillgänglighet

Lokalen är tillgänglighetsanpassad. Aktiviteten är lämplig för alla.

Var?

Form/Design Center, Malmö

Lilla torg 9, Malmö

Kontaktinformation

Maria Vieweg
maria@formdesigncenter.com
040 - 664 51 50

Närliggande evenemang