Öppna Stäng
Utställning

Nattvatten – Avslutningsutställning

Konstnär:
  • Ingela Ihrman

Arrangör:
  • Konstfrämjandet Skåne

VAD?

Vad rör sig i rören? Hur känns det att bli översvämmad? Vad händer den som torkat ut? Och vad är det för brunt som luktar på Ribban? Vattnet bär en viktig roll i Malmö, för världen i stort och påverkas starkt av dagens klimatförändringar. "Nattvatten" är en gemensam undersökning av vad som döljer sig under vattenytan, där ungdomar tillsammans med konstnären Ingela Ihrman genom olika metoder sökt sig till källan.

I denna avslutningsutställning presenterar deltagare från projektet "Nattvatten", tillsammans med konstnären Ingela Ihrman, dokumentation, rekvisita, kostymer och erfarenheter från sin vecka av upptäckter kring Malmös vatten. Vid tre tillfällen har deltagarna utforskat, genom att med buss, till fots och vadandes i knädjupt vatten fått titta, känna, prata, tänka, lukta, bygga, täta, väta och samla tillsammans. Vi firar nu projektets avslut i Konstfrämjandet Skånes galleri med utställning, tårta och samtal!

Om konstnären

Ingela Ihrman

Ingela Ihrman arbetar med performance, installation, skulptur och text. Hon iscensätter situationer för att undersöka vad det innebär att vara människa, konstnär eller vid liv, ofta med hjälp av egentillverkade kostymer. Med humor och sårbarhet som verktyg utforskar hon begränsande normer, begrepp som ensamhet och tillhörighet och relationer mellan olika livsformer. Se mer på www.ingelaihrman.com

Om arrangören

Konstfrämjandet Skåne

Konstfrämjandet Skåne är en partipolitiskt obunden organisation baserad i Malmö som arbetar utifrån mottot Konst för alla.

När?

  • 7 nov 13-16

Besöksinformation

Begränsad besökskapacitet, först till kvarn gäller. Vi bjuder på tårta!

Tillgänglighet

Ej rullstolsanpassad lokal.

Var?

Konstfrämjandet Skåne, Malmö

Östergatan 9, 211 25 Malmö

Kontaktinformation

skane@konstframjandet.se

Närliggande evenemang