Öppna Stäng
Workshop

Måla din mening – gör din röst sedd!

Konstnär:
  • Kalle Brolin

Arrangör:
  • Dunkers kulturhus

VAD?

Välkommen till plakatmåleri med konstnären Kalle Brolin, en workshop i utställningen "Yttrandefrihetens Gränser". För alla åldrar under familjelördagen 30 oktober.

Med konstnären Kalle Brolin som assistent ägnar vi en eftermiddag åt att formulera våra drömmar, tankar och protester i ord och bild. Vi leker med färgkombinationer, och bygger tillsammans en färgglad kylskåpspoesi i större format än vi mäktat med på egen hand.

Om vädret och andan tillåter tar vi med våra målningar på en vandringsutställning över torget. Placera en pannå på en pinne och ta med den på en tur!

Om konstnären

Kalle Brolin

Kalle Brolin har levt och arbetat som konstnär i Berlin, London och Buenos Aires, och bor nu i Malmö. Hans videoinstallationer om skånska kolgruvor och sockerbruk har visats på Moderna Museet i Stockholm, Röda Sten Konsthall i Göteborg, Malmö Konstmuseum och Lunds Konsthall. Han är en av initiativtagarna bakom den solcellsdrivna socialistiska utomhusbion Sunshine Socialist Cinema.

Om arrangören

Dunkers kulturhus

Dunkers kulturhus utställningar gestaltar både historia och samtid, med ambitionen att visualisera angelägna berättelser.

När?

  • 30 okt 11-16

Besöksinformation

Workshopen tar emot ca 16 deltagare samtidigt. Om det är fullt kan man behöva vänta på ledig plats. Yngre barn åtföljs av vuxen under workshopen och familjelördagen.

Tillgänglighet

Lokalen är rullstolsanpassad.

Var?

Dunkers kulturhus, Helsingborg

Kungsgatan 11, 251 89 Helsingborg

Kontaktinformation

Konstpedagog
Rita Winde
rita.winde@helsingborg.se
tel 073 2315428

Närliggande evenemang