Öppna Stäng
Workshop

Hemlik konstaktivitet

Konstnär:
  • Konstnärsduon Willman & Zetterström

Arrangör:
  • Eslövs stadsbibliotek

VAD?

Klipp, klistra och prata med oss!
"Haren har inget bo. Hur förklarar man för en hare vad ett hem är?" Den frågan ställer sig Konstnärsduon Willman och Zetterström i konstprojektet "Hemlikhet" Som en viktig del av projektet bjuder konstnärerna in publiken till ett gemensamt utforskande av "hem".

Vi träffar konstnärerna Emily och Annika i Palladiumrummet på stadsbiblioteket och tillsammans undersöker vi vad ett hem är. Genom collage och samtal närmar vi oss hemmets betydelse. Vi rör oss ut och in mellan våra upplevelser av hemlika rum. Collagen blir sedan en del av utställningen "Hemlikhet del 3" som visas på Eslövs stadsbibliotek 22 oktober till 10 november.

Om konstnären

Konstnärsduon Willman & Zetterström

Emily Willman är scen- och bildkonstnär.
I sitt konstnärskap bjuder hon in till en mytologisk värld där människans relation till naturen, tingen och tiden undersöks.
Annika Zetterströms konst rör sig i naturen. Hon är aktuell med separatutställningen ”Floem” på Klippans Konsthall. Det är en poetisk och personlig betraktelse om människans förhållande till naturen.

Om arrangören

Eslövs stadsbibliotek

Eslövs bibliotek är kommunens stadsbibliotek. Bibliotekets lokal har tidigare varit en biograf och byggdes 2000 om och samman med ett äldre bostadshus och blev kommunens nya stadsbibliotek.
Stadsbiblioteket används till mindre utställningar och ibland workshops i samband med detta.
Att kunna möta konst i det offentliga rummet inbjuder till utvecklande samtal.

När?

  • 30 okt 10-12, 14-16

Besöksinformation

Drop in i mån av plats. Det finns också möjlighet att förboka sin plats och då kan man boka sig till följande tider: 10.00, 11.00, 14.00 och 15.00. Gör det på tine.billing@eslov.se eller telefon 0413-62780
Alla åldrar är välkomna

Tillgänglighet

Aktiviteten är tillgänglig för alla.

Var?

Eslövs stadsbibliotek, Eslöv

Norregatan 9 Eslöv,

Kontaktinformation

Tine Billing, tine.billing@eslov.se, telefon 0413-62780

Närliggande evenemang