Öppna Stäng
Workshop

Här är jag! Här är vi!

Konstnär:
  • Sara Klein

Arrangör:
  • ÖSKG/Tjörnedala Konsthall

VAD?

Vem är du? Vad tycker du är speciellt med just dig? Vilka blir vi tillsammans? Välkommen att ta din plats i konsthallen!

Vi är alla unika och tillsammans bildar vi en spännande helhet. I denna workshop skapar vi en gemensam installation i ett av konsthallens utställningsrum med hjälp av bilder av oss själva.
Konstnären Sara Klein visar hur hon arbetar med collage och hjälper dig att forma ett självporträtt i stort format med hjälp av olika slags papper, sax och lim, som du sedan får placera i utställningsrummet som du själv vill.

Om konstnären

Sara Klein

Sara Klein är en av ÖSKG’s konstnärer. Hon är utbildad inom textil med mönster och tryck som specialämne. I sina bilder arbetar hon ofta med collage och pappersklipp i ett grafiskt uttryck. Hon arbetar intuitivt med former och figurativa element som sammanfogas till en helhet.

Om arrangören

ÖSKG/Tjörnedala Konsthall

ÖSKG (Östra Skånes Konstnärsgrupp) är en konstnärsförening med 113 yrkesverksamma konstnärer invalda i föreningen av en extern jury. Föreningen driver Tjörnedala konsthall som ligger i en gammal fyrlängad gård i anslutning till Tjörnedala strövområde i byn Baskemölla.

När?

  • 30 okt 12-16

Besöksinformation

Drop in, fri entré!

Tillgänglighet

Lokalen är rullstolsanpassad och aktiviteten är lämplig för alla oavsett funktionsvariation.

Var?

Tjörnedala konsthall, Simrishamn

Tjörnedalagården,

Kontaktinformation

Konstpedagog Charlotte Elm Ravn, konstpedagogik@oskg.nu, 0414-28060

Närliggande evenemang