Öppna Stäng
Utställning

Filmvisning

Konstnär:
  • Tina Willgren

Arrangör:
  • Eslövs Kulturskola

VAD?

Välkommen till konstfilmvisning på Eslövs torg med Konstnären Tina Willgren och yngre konstskapare!
Eslöv har fått ett nytt torg. Hur känner man sig hemma, fri och trygg i sin egen stad? Vi har valt ett konstverk som vi tycker visar att man får vara som man är och röra sig hur man vill. Hur rör man sig på en offentlig plats? Vågar vi dansa? Känner alla sig trygga? Är det allas vårt torg?

Eslövs Kulturskola har bjudit in konstnären Tina Willgren. Hennes videoverk "After Hours" finns att se på en bildskärm på Stora torg i Eslöv. Fyra unga konstsommarjobbare har inspirerats av "After Hours" och visar upp sin videokonst. Fyraåringar från Ekebackens förskola har med hjälp av pedagoger undersökt videoverket normkritiskt genom lerskulptur och film. Allt presenteras på en stor bildskärm på torget! Tina Willgren är på plats och intervjuas av de yngre konstskaparna.

Om konstnären

Tina Willgren

Tinas videor och installationer undersöker hon kroppens och sinnets relation till den samtida världen. Tina vill med det här konstverket uppmuntra till rörelse och att man ska känna sig fri.

Om arrangören

Eslövs Kulturskola

På Eslövs kulturskola kan barn som är mellan 3 och 18 år välja att lära sig olika konstarter som cirkus, dans, teater, musik, film, slöjd och KONST. Det är eftermiddags/kvällsaktiviteter man kan gå på efter vanlig skola.

När?

  • 5 nov 19-20

Besöksinformation

Gratis för alla! Utomhus-på med ullkoftan och regnrock.

Tillgänglighet

Torget är rullstolsanpassat. Alla är välkomna- barn, ungdom, vuxen.

Var?

Stora Torg , Eslöv

Stora Torg, Eslöv

Kontaktinformation

konstlärare på Eslövs Kulturskola Åsa K Persson asa.persson@eslov.se 0734414505

Närliggande evenemang