Öppna Stäng
Workshop

CO-KOLLAGE höstlovsworkshop

Konstnär:
  • Elvira Varghans & Ivar Lantz

Arrangör:
  • Inkonst

VAD?

Älskar du konst och att skapa saker själv? Eller tror du att du gör det men har inte haft chansen testa? Oavsett vilket så kan du komma och testa hos oss, bland likasinnade, och utveckla ditt kreativa skapande med guidning av professionella konstnärer!
Tillsammans bygger vi ett stort textilt kollage utifrån ett tema, vi använder olika tekniker som screentryck, broderi, kollage, you name it! Vi har Inkonsts roliga klubblokal på Bergsgatan (Möllan) till förfogande. Här vi har gott om plats att ta ut svängarna.

Vi skapar tillsammans under fyra eftermiddagar (måndag–torsdag).
Det gemensamma verket kommer sedan att visas på Inkonst under Bästa Biennalen med vernissage på fredagen och öppet under helgen!

Om konstnären

Elvira Varghans & Ivar Lantz

Proffsen som håller i workshopen heter Elvira Varghans och Ivar Lantz, tillsammans driver de en designbyrå inom textil och handtryck. De kommer att presentera olika inspirationsverk och skapar tillsammans med er under veckans gång.

Om arrangören

Inkonst

Inkonst är en mötesplats för scenkonst, musik, samtida konst och kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som spränger gränser, leker, utmanar och tar risker. Inkonst bjuder in publik och deltagare till kulturupplevelser som underhåller och gör livet värt att leva.

Inkonst har funnits sedan 1998 och huserar sedan 2006 i den gamla chokladfabriken Mazetti på Bergsgatan i Malmö, nära Möllan och Station Triangeln. Vi har tre scener: blackboxen samt en stor och en liten scen och tar max in 600 personer i vårt hus. Inkonst är en välkomnande plats för det skeva och annorlunda, en plats där det finns möjlighet att gå utanför dig själv och uppleva något du inte trodde var möjligt.

När?

  • 1 nov 13-16.30
  • 2 nov 13-16.30
  • 3 nov 13-16.30
  • 4 nov 13-16.30

Besöksinformation

Du är: 15–19 år
Du har: ett intresse för bild och form och gillar att skapa (det krävs ingen kunskap i någon speciell teknik, du kommer att få lära dig det du behöver i workshopen).
Du vill: skapa tillsammans med andra

Allt material som behövs för att skapa ett gemensamt verk
Eftermiddagsfika
Allt är gratis
Anmäl ditt intresse till workshopen: sms:a 0707-547764 eller maila ellinor@inkonst.com

Tillgänglighet

Inkonst är rullstolsanpassat, alla kan delta i workshopen men har du särskilda behov så berätta gärna det i anmälan.

Var?

Inkonst, Malmö

bergsgatan 29, malmö

Kontaktinformation

Ellinor Gylling
ellinor@inkonst.com
070-6261818

Närliggande evenemang