Öppna Stäng
Utställning

CO-KOLLAGE

Konstnär:
  • Ungdomar från vår workshop ledd av Elvira Varghans & Ivar Lantz

Arrangör:
  • Inkonst

VAD?

"CO-KOLLAGE" är en utställning med verk av ungdomar från vår höstlovsworkshop. Under höstlovet håller vi en workshop för 15-19 åringar i kollektivt skapande och textila tekniker. Under fyra dagar bygger ungdomarna ett stort textilt kollage tillsammans utifrån ett tema i olika tekniker som screentryck, broderi, kollage och you name it! Resultatet av workshopen visas i Inkonsts galleri.

Kom förbi och kika på vad ungdomarna har skapat tillsammans med de professionella konstnärerna Elvira Varghans & Ivar Lantz!
Samtidigt kommer det pågå föreställningar och konserter riktade till barn och unga på Inkonst under helgen. Se hela vårt program på www.inkonst.com

Om konstnären

Ungdomar från vår workshop ledd av Elvira Varghans & Ivar Lantz

Elvira Varghans och Ivar Lantz driver tillsammans en designbyrå inom textil och handtryck. www.lantzvarghans.se

Om arrangören

Inkonst

Inkonst är en mötesplats för scenkonst, musik, samtida konst och kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som spränger gränser, leker, utmanar och tar risker. Inkonst bjuder in publik och deltagare till kulturupplevelser som underhåller och gör livet värt att leva.

Inkonst har funnits sedan 1998 och huserar sedan 2006 i den gamla chokladfabriken Mazetti på Bergsgatan i Malmö, nära Möllan och Station Triangeln. Vi har tre scener: blackboxen samt en stor och en liten scen och tar max in 600 personer i vårt hus. Inkonst är en välkomnande plats för det skeva och annorlunda, en plats där det finns möjlighet att gå utanför dig själv och uppleva något du inte trodde var möjligt.

När?

  • 5 nov 15–18
  • 6 nov 13–16
  • 7 nov 13–16

Besöksinformation

Alla är välkomna att titta på utställningen
Fri entré
Drop in

Tillgänglighet

Inkonst är rullstolsanpassat.

Var?

INKONST, Malmö

BERGSGATAN 29, MALMÖ

Kontaktinformation

Inkonst
info@inkonst.com

Närliggande evenemang