KONSTFÖRMEDLING I FÖRÄNDRING

Med konstnärers erfarenheter i fokus

Årets konferens lyfter konstnärers erfarenheter av att arbeta med Bästa Biennalens målgrupp – barn, unga och vuxna tillsammans. Konferensen välkomnar särskilt konstnärer och vänder sig till alla som är intresserade av att förmedla konst: konstnärer, curatorer, konstpedagoger m.fl. Talarna är nationella och internationella konstnärer, fullständigt program kommer inom kort. Konferensen hålls helt eller delvis på engelska.

2017 års konferensdag är den femte konferensen på temat Konstförmedling i förändring och arrangeras av Bästa Biennalen tillsammans med Konstpedagogiskt nätverk i Skåne, Konstitutet och Lunds konsthall.

Bästa Biennalens årliga konferens är en plattform för utforskning av regionala och internationella arbetssätt kring att förmedla konst.

Konferensen är full och inga anmälningar kan göras.

 

Hämta programmet här:

PROGRAM/SVENSKA

PROGRAM/ENGLISH

LUNDS KONSTHALL

6 november 2017
kl.9.30 – 16.00


Anmälan

Avgift 150 kr inkl. fika och lunch. Anmälan görs via ett anmälningsformulär via ovanstående länk.

Tidigare konferensdagar

2016 – Konstpedagogik i förändring – integrera mera – hur? Vad menar vi när vi talar om integration? Anordnades den 6 december på Ystads konstmuseum. Läs 2016 års program. 

 

2015 – Konstpedagogik i förändring – publikengagemang genom performance och live art. Anordnades den 19 oktober på Dunkers kulturhus. Läs 2015 års program.

 

2014 –  Konstpedagogik i förändring -från förmedling till konstnärlig vision. Anordnades den 24 november på Malmö konstmuseum och Malmö Konsthall. Läs 2014 års program.

 

2013 –  Konstpedagogik i förändring – nya positioner och metoder. Anordnades den 28 oktober på Skissernas museum och Lunds konsthall. Läs 2013 års program.

Samarbetspartners

Med stöd av