KONSTFÖRMEDLING I FÖRÄNDRING

Med konstnärers erfarenheter i fokus

Årets konferens lyfter konstnärers erfarenheter av att arbeta med Bästa Biennalens målgrupp – barn, unga och vuxna tillsammans. Konferensen välkomnar särskilt konstnärer och vänder sig till alla som är intresserade av att förmedla konst: konstnärer, curatorer, konstpedagoger m.fl. Talarna är nationella och internationella konstnärer, fullständigt program kommer inom kort. Konferensen hålls helt eller delvis på engelska.

2017 års konferensdag är den femte konferensen på temat Konstförmedling i förändring och arrangeras av Bästa Biennalen tillsammans med Konstpedagogiskt nätverk i Skåne, Konstitutet och Lunds konsthall.

Bästa Biennalens årliga konferens är en plattform för utforskning av regionala och internationella arbetssätt kring att förmedla konst.

Välkomna!

LUNDS KONSTHALL

6 november 2017
kl.9.30 – 16.00


Klicka här för att anmäla dig!

Anmälan

Avgift 150 kr inkl. fika och lunch. Anmälan görs via ett anmälningsformulär via ovanstående länk.

Tidigare konferensdagar

2016 – Konstpedagogik i förändring – integrera mera – hur? Vad menar vi när vi talar om integration? Anordnades den 6 december på Ystads konstmuseum. Läs 2016 års program. 

 

2015 – Konstpedagogik i förändring – publikengagemang genom performance och live art. Anordnades den 19 oktober på Dunkers kulturhus. Läs 2015 års program.

 

2014 –  Konstpedagogik i förändring -från förmedling till konstnärlig vision. Anordnades den 24 november på Malmö konstmuseum och Malmö Konsthall. Läs 2014 års program.

 

2013 –  Konstpedagogik i förändring – nya positioner och metoder. Anordnades den 28 oktober på Skissernas museum och Lunds konsthall. Läs 2013 års program.

Samarbetspartners

Med stöd av