Tävling: Cykelpoesi-film

Gör din egen cykelpoesi-film och delta i tävlingen där du kan vinna en GoPro Hero-kamera!

Förhållningsregler:

Vem? Tävlingen är öppen för alla, ni kan också gå ihop flera stycken (kompisar, familj..!) och göra ett filmbidrag tillsammans.

Vad? Temat är cykelpoesi (fri tolkning!)

Maxlängd på filmen: 2 minuter. Inlämnade bidrag som överskrider 2 minuter kommer inte att delta i tävlingen.

Hur? Antingen gör du din cykelpoesifilm helt på egen hand, eller så kan du boka en GoPro-kamera eller en iPad här på Stenkrossen, som du kan använda att filma med. Utrustningen bokas i 1,5-timmespass (via länken nedan!) och du måste lämna ditt ID-kort till oss för att du ska få använda utrustningen. Du kan också boka en dator med iMovie om du vill redigera din film på Stenkrossen (förbokning via länken nedan!)

Hur lämnar jag in mitt bidrag?: Lägg upp din film på youtube, vimeo eller annan valfri videoplattform på internet. Maila länken till din film till rosa.rydahl@lund.se senast den 31 oktober klockan 18.00. Filmer som skickas in senare kommer inte att delta i tävlingen.

Hur och när koras vinnaren? Filmerna kommer att visas i Stenkrossens café från klockan 12.00 söndagen den 1 november. Publiken kan rösta på sin favorit, och klockan 13.00 – 13.30 koras vinnaren och får en GoPro Hero-kamera på plats!

 

Om ni har några frågor kan ni maila till rosa.rydahl@lund.se

 

Välkomna med era bidrag!

 

 

 

Om du vill vara med i tävlingen och även se allt vi har planerat för veckan och anmäla dig till aktiviteter och workshopar så titta in här.

Att tänka på

Vi lånar inte ut cyklar, utan bara GoPro-kamera/ipad att filma med. Vi behöver ditt eller målsmans ID-kort för att låna ut utrustningen till dig, och maxtiden för användandet är 1,5 h i taget.